Service betaler sig

Selv udstyr i den ypperste kvalitet skal serviceres engang imellem, ligesom dyre biler. En langsigtet investering i et af vores kvalitetsprodukter med en fast serviceaftale giver dig garanti for driftssikkerhed, faktisk hele 2 års garanti. Det er helt exeptionelt i vores verden.

2 års garanti tilbyder vi , fordi det giver os mulighed for at løbende vedligehold. Vi kan dermed konstant holde et vågent øje med dit security udstyr og fange eventuelle problemer i opløbet. For vi kender hver eneste detalje i udstyret; hver eneste mislyd eller udsving i temperaturen helt til fingerspidserne.

Vores certificerede teknikere bliver løbende uddannet i servicering af de nyeste tekniske løsninger og er trænet i lynhurtig fejlfinding. Og med et enormt lager af reservedele kan vi langt de fleste gange udskifte nedslidte dele, før det går galt.

En servicekontrakt giver dig adgang til dette lager af reservedele, hvilket betyder, at der går væsentligt flere år, før dit security udstyr skal udskiftes. Vi har endnu ikke haft en fejlmelding, der ikke kunne løses og sælger desuden kun udstyr, som vi kan få reservedele til. Andet ville ikke give mening, hverken for os eller for vores kunder.

Når du tegner en servicekontrakt med os, får du en slags driftsforsikring, som kan give dig ro i maven. Vi holder hjulene i gang, så du trygt kan overlade bekymringerne til os.