Newsroom

Vi vil gerne fremhæve...

HI-SCAN 6040aTix har opnået ECAC C1 certificering

HI-SCAN 6040 aTix fra Smiths Detection har som det eneste udstyr i verden bestået C1 testen og opnået ECACs C1 certificering!!! Bemærkelsesværdigt for et udstyr med 10 år på markedet i konkurrence med bl.a. CT-scanner udstyr fra L-3, Morpho Detection, Nuctech og Rapiscan.

ECACs C1 certificering betyder, at HI-SCAN 6040 aTix nu går videre til C2 testen – p.t. som det eneste udstyr.

Ordre på 16 Eqo bodyscannere til danske fængsler

Direktoratet for Kriminalforsorgen har tildelt os leverancen af i alt 16 Eqo bodyscannere. Vi er super stolte over at medvirke til at øge sikkerheden i de danske fængsler.

EMIS-serien fra CEIA revolutionerer cargo screeningen

CEIA’s EMIS serie til cargo screening har helt enestående opnået både TSA og ECAC godkendelse til screening af luftfragt. Hermed bortfalder behovet for uddannelse af screenere og ikke mindst brugen af ETD udstyr helt!

EMIS serien (EMIS 6047, EMIS 8075, EMIS 110.160 og EMIS 130.160) detekterer detonatorer og metalvåben skjult i råvarer som fisk og kød (frisk eller frossen) samt ikke-metallisk gods som papir, aviser, fordærvelige varer og organisk materiale i almindelighed. Den avancerede elektromagnetiske teknologi minimerer interaktion med selve varen og er ikke afhængig af visuel fortolkning af billeder af en operatør.

EMIS serien tilbyder en enkel og meget effektiv måde at screene pakker eller hele paller med en hurtig analyse af op til 3.000 pakker i timen.

Kontakt Michael Lynenskjold på tlf. 4390 3181, mobil 2325 3040 eller send en mail til ml@houlberg.com og hør nærmere CEIA EMIS serie.