Newsroom

Nyt om teknologi og godkendelser

Avanceret screening af håndbagage med HI-SCAN 6040 CTiX

Vi er stolte af at præsentere den nyeste teknologi indenfor håndbagage udstyr – HI-SCAN 6040 CTiX fra Smiths Detection, som har opnået EU STD 3 godkendelse!

HI-SCAN 6040 CTiX foretager avanceret screening af håndbagage ved hjælp af CT-teknologi og med C3 godkendelsen kan både væsker og elektronik nu blive i tasken. Udstyret kan let integreres i eksisterende checkpoints og har det højeste udløbsniveau gennem høj båndhastighed (0,2 m/s).

Med HI-SCAN 6040 CTiX optimeres security processen og ikke mindst passager oplevelsen!

Kontakt Michael Lynenskjold på tlf. 4390 3181, mobil 2325 3040 eller send en mail til ml@houlberg.com og hør nærmere om HI-SCAN 6040 CTiX.

 

HI-SCAN 145180-2is pro er banebrydende indenfor cargo screening

Med HI-SCAN 145180-2is pro har Smiths Detection lanceret et innovativt udstyr til screening af luftfragt. Udstyret indeholder 2 X-ray generatorer på 200 kV, hvoraf det ene er placeret under transportbåndet for at sikre optimal penetrering og billedkvalitet.

HI-SCAN 145180 2is er et robust og effektivt udstyr til sceening af almindelige paller, høje Euro paller og anden tung fragt og sikrer samtidig en hurtig screening.

Udstyret er bl.a. installeret hos CHI Deutschland Cargo Handling GmbH i Frankfurt Lufthavn, hvor operatørerne fremhæver en langt dybere penetration af materialer, høj billedkvalitet og færre dark alarms.

 

 

HI-SCAN 6040aTix har opnået ECAC C1 certificering

HI-SCAN 6040 aTix fra Smiths Detection har som det eneste udstyr i verden bestået C1 testen og opnået ECACs C1 certificering!!! Bemærkelsesværdigt for et udstyr med 10 år på markedet i konkurrence med bl.a. CT-scanner udstyr fra L-3, Morpho Detection, Nuctech og Rapiscan.

ECACs C1 certificering betyder, at HI-SCAN 6040 aTix nu går videre til C2 testen – p.t. som det eneste udstyr.

CEIA metaldetektorer er certificeret til brug i forbindelse med SMD

CEIA metaldetektorer er som de eneste på markedet certificeret i henhold til ECAC CEP standard 2.1. til brug i forbindelse med SMD (metaldetektor til sko).

Certificeringerne af CEIA’s metaldetektorer fremgår af ECAC oversigten her:

https://www.ecac-ceac.org/images/activities/security/ECAC-CEP_Walk-Through_Metal_Detection_20221209.pdf

Vi har altid et bredt sortiment af CEIA metaldetektorer på lager. Kontakt Michael Lynenskjold på tlf. 4390 3181 eller mobil 2325 3040 for tilbud.

EMIS-serien fra CEIA revolutionerer cargo screeningen

CEIA’s EMIS serie til cargo screening har helt enestående opnået både TSA og ECAC godkendelse til screening af luftfragt. Hermed bortfalder behovet for uddannelse af screenere og ikke mindst brugen af ETD udstyr helt!

EMIS serien (EMIS 6047, EMIS 8075, EMIS 110.160 og EMIS 130.160) detekterer detonatorer og metalvåben skjult i råvarer som fisk og kød (frisk eller frossen) samt ikke-metallisk gods som papir, aviser, fordærvelige varer og organisk materiale i almindelighed. Den avancerede elektromagnetiske teknologi minimerer interaktion med selve varen og er ikke afhængig af visuel fortolkning af billeder af en operatør.

EMIS serien tilbyder en enkel og meget effektiv måde at screene pakker eller hele paller med en hurtig analyse af op til 3.000 pakker i timen.

 

Ordre på 16 Eqo bodyscannere til danske fængsler

Direktoratet for Kriminalforsorgen har tildelt os leverancen af i alt 16 Eqo bodyscannere. Vi er super stolte over at medvirke til at øge sikkerheden i de danske fængsler.