Om os

Relationer så stærke som vores produkter

Højteknologiske løsninger fra SMITHS DETECTION

Samarbejde og tillid gennem flere generationer

Med en løsning fra os, får du ikke blot røntgenudstyr i gedigen, tysk kvalitet men også et teknisk know how ud over det sædvanlige. Det mangeårige samarbejde med Smiths Detection betyder nemlig, at vi har et ganske omfattende netværk af fagpersoner hos Smiths Detection at trække på.

Vi leverer alt fra røntgenudstyr til screening af post & pakker til store pallescannere og leverer desuden markedets mest højteknologiske, integrerbare løsninger til bagagehåndtering i lufthavne (BHS).

Se mere Smiths Detection website

Eller ring til Michael Lynenskjold på tlf. 4390 3181 og hør nærmere om produkterne fra Smiths Detection.

 

METALDETEKTORER FRA CEIA

Vi forhandler desuden security udstyr fra italienske CEIA, som nok mest er kendt for metaldetektordørkarme godkendt til civil luftfart. Men CEIA står også bag EMIS-serien – udstyr til screening af post, pakke og palle screening. EMIS pallescanneren detekterer detonatorer og metaldele / våben skjult i råvarer som fisk og kød og har helt enestående opnået både TSA og ECAC godkendelse til screening af luftfragt.

Se mere CEIAs website

Eller ring til Michael Lynenskjold på tlf. 4390 3181 og hør nærmere om CEIA produkterne.

VORES MEDARBEJDERE

Tårnhøj arbejdsmoral og grundighed

Hos Houlberg Instrumentering løser vi mange forskellige opgaver for et hav af forskellige kunder lige fra enkeltstående events til store lufthavne med flere tusinde ansatte. Mange har været faste kunder i huset i årevis, og dem har vi naturligvis et særligt godt forhold til. Når vores teknikere besøger en arbejdsplads næsten dagligt, lærer man hinanden at kende temmelig godt. Vi bliver hurtigt en del af hverdagen, en af drengene. Og det gør ikke bare arbejdsdagen langt mere behagelig og sjovere for vores medarbejdere, når de er på fornavn med alle, de møder.

Det tætte samarbejde gør også at vedligeholdelsesprocessen glider nemmere, løsningerne installeres hurtigere og vi undgår misforståelser. Det betaler sig altid at få os tidligt med i processen, fordi vi guider dig i det rette valg af udstyr, hvilket hurtigt sparer din virksomhed for både tid og penge.

Vi brænder så meget for vores job, at det både kan ses og høres på os. Det er personligt! Derfor er vi altid på arbejde, også når vi har fri. Vi stempler aldrig ud og tager altid telefonen, hvis den ringer; om natten, i weekender og ferier. Det handler jo om sikkerhed, og som serviceminded virksomhed sidder vi altid klar. Når man elsker at løse problemer, er der intet, der kan stoppe os i at rykke ud, når der er brug for vores hjælp.

VELGØRENHED

Med vores erhvervspartnerskab hos Kræftens Bekæmpelse ønsker vi aktivt at støtte op omkring forskning, rådgivning og forebyggelse af cancer.

Læs mere på Kræftens Bekæmpelses website