Opdateret know how

EU lovningen og regulativer

News room
  • Vi poster løbende produktnyheder, noterer ændringer af regler og love, deler tanker om security og tips & tricks, der kan give dit udstyr optimal driftssikkerhed. Der kan også være indlæg fra vores workshops.

Hos Houlberg Instrumentering A/S har vi enorm viden indenfor security. Faktisk har vi så meget viden, at vi kan dele ud af den. Ejer og salgsansvarlige Michael Lynenskjold holder sig konstant opdateret om den gældende EU lovgivning. Det er kompliceret stof, men vi ser det som vores pligt konstant at være ajour med de omskiftelige regler og love. Og denne viden nyder vores kunder godt af.

Du kan til enhver tid kontakte os med spørgsmål eller tilmelde dig en af vores workshops for sikkerhedschefer og øvrige beslutningstagere, som ønsker at kende lovgivningen og deres security udstyr i en mere detaljeret grad. Vores erfaring og know how kombineret med markedets bedste security udstyr samt vores høje niveau af service giver dig samlet set al den sikkerhed og tryghed, du har brug for. Og lidt til. Bare for en sikkerheds skyld.

News room
  • Vi poster løbende produktnyheder, noterer ændringer af regler og love, deler tanker om security og tips & tricks, der kan give dit udstyr optimal driftssikkerhed. Der kan også være indlæg fra vores workshops.

Service betaler sig

Selv udstyr i den ypperste topkvalitet skal til service engang imellem. Ligesom dyre biler. En langsigtet investering i et af vores kvalitetsprodukter med en fast serviceaftale, giver dig garanti for driftsikkerhed i din virksomhed. Faktisk hele 2 års garanti. Det er helt exceptionelt i vores verden.

Vi kan dermed konstant holde et vågent øje med dit security-udstyr og fange eventuelle problemer i opløbet. For vi kender hver eneste detalje i udstyret; hver eneste mislyd eller udsving i temperaturen helt til fingerspidserne. Vores certificerede teknikere bliver løbende uddannet i servicering af de nyeste tekniske løsninger og er trænet i lynhurtig fejlfinding. Og med et enormt lager af reservedele kan vi langt de fleste gange udskifte nedslidte dele, før det går galt. Serviceaftalen giver dig adgang til dette lager af reservedele, hvilket betyder, at der går væsentligt flere år, før dit security-udstyr skal udskiftes. Vi har endnu ikke haft en fejlmelding, der ikke kunne løses, og sælger desuden kun udstyr, som vi kan få reservedele til. Andet ville ikke give mening, hverken for os eller for vores kunder.

Når du tegner en serviceaftale med os, får du dermed en slags driftsforsikring, der kan give dig ro i maven. Vi holder hjulene i gang, så du kan trygt overlade bekymringerne til os.